O' Liempdse Spelen

O' Liempdse Spelen

O’ Liempdse Spelen: Mijn Ouder is de Beste – Een Event om Liempde Jong en Levendig te Houden

Op 8 september zal het centrum van Liempde bruisen van energie tijdens het gloednieuwe evenement O’ Liempdse Spelen. Dit initiatief, volledig georganiseerd door jongeren onder leiding van SPPiLL, heeft als doel om het dorp jong, leefbaar en dynamisch te houden. Het belooft een dag vol familieplezier te worden, waarvoor jonge sportievelingen en hun ouders worden uitgenodigd om deel te nemen aan een opwindende obstakelrun. Kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen samen met hun ouders de uitdaging aangaan om als winnend team de eindstreep te halen.

De O’ Liempdse Spelen zijn meer dan alleen een sportief evenement; het is een bewijs van de kracht en creativiteit van de jeugd van Liempde. Door jongeren actief te betrekken bij de organisatie, wil SPPiLL niet alleen plezier en sportiviteit stimuleren, maar ook het gevoel van gemeenschapszin en verantwoordelijkheid bevorderen. Van het plannen van activiteiten tot het beheren van logistiek, deze jonge organisatoren staan garant voor een dag vol vermaak voor alle leeftijden.

Jongeren vanaf de brugklas tot 23 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen als vrijwilliger en een essentiële rol te spelen bij het organiseren van dit sprankelende evenement. Van het regelen van verkeer tot het opbouwen van routes, en van social media beheer tot marketingactiviteiten, er zijn veel mogelijkheden om bij te dragen aan de O’ Liempdse Spelen.

Het vrijwilligerswerk bij de O’ Liempdse Spelen biedt jongeren de kans om niet alleen iets goeds te doen voor het dorp, maar ook hun eigen talenten en interesses te ontwikkelen buiten school en/of werk. Door deel te nemen aan dit leuke initiatief, kunnen jongeren een belangrijke rol spelen in het verjongen en levendig houden van Liempde.

Details:

Datum: 8 september

Locatie: Centrum van Liempde

Georganiseerd door: SPPiLL

Activiteiten: Obstakelrun voor ouder en kind, diverse andere sportieve uitdagingen.

Oproep aan vrijwilligers: Jongeren van 12 t/m 23 jaar

Voor meer informatie over het evenement of om je aan te melden als vrijwilliger, bezoek onze website of stuur een e-mail naar oliempdsespelen@sppill.nl