O'Liempdse Spelen verplaatst naar Koningsdag 2025

O'Liempdse Spelen verplaatst naar Koningsdag 2025

De O’Liempdse Spelen, een nieuw, sportief evenement voor jong en oud in Liempde, worden verplaatst naar zaterdag 26 april 20205, Koningsdag. Het evenement was aanvankelijk gepland op 8 september aanstaande, maar de organisatie loopt tegen wat praktische zaken aan. Om het evenement goed op de kaart te zetten is wat meer tijd nodig. De O’Liempdse Spelen worden georganiseerd door jongeren onder leiding van SPPiLL en hebben als doel het dorp jong, leefbaar en dynamisch te houden. Koningsdag 2025 belooft in Liempde een dag vol familieplezier te worden, waarop jonge sportievelingen uit groep 5 t/m 8 en hun ouders met elkaar de strijd aan gaan tijdens een spectaculaire obstaclerun.

De O’Liempdse Spelen zijn meer dan alleen een sportief evenement. Ze zijn een bewijs van de kracht en creativiteit van de jeugd van Liempde. Door jongeren actief te betrekken bij de organisatie, wil SPPILL niet alleen plezier en sportiviteit stimuleren, maar ook het gevoel van gemeenschap en verantwoordelijkheid bevorderen. De jonge organisatoren van de O’Liempdse Spelen staan garant voor een dag vol vermaak voor alle leeftijden. Er is gekozen voor Koningsdag omdat iedereen dan vrij is en andere activiteiten in het dorp die dag al voor een gezellige sfeer zorgen.

Levendig en sportief Liempde

Jongeren vanaf de brugklas tot 23 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen als vrijwilliger en zo een wezenlijke rol te spelen bij het organiseren van de O’Liempdse Spelen. Van het regelen van verkeer tot het opbouwen van routes en van social media beheer tot marketingactiviteiten: er zijn een heleboel manieren om bij te dragen. Zo kunnen jongeren iets goeds doen voor Liempde en tegelijkertijd ook hun eigen talenten en interesses verder ontwikkelen. Samen gaan we voor een nog levendiger en sportiever Liempde!

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 26 april 2025, Koningsdag
  • Locatie: centrum van Liempde
  • Georganiseerd door: SPPiLL i.s.m. jongeren
  • Activiteiten: Obstakelrun voor ouder en kind, diverse andere sportieve uitdagingen.
  • Oproep aan vrijwilligers: Jongeren van 12 t/m 23 jaar

Wil je meer informatie over het evenement of je aanmelden als vrijwilliger? Bezoek de website SPPiLL.nl, de Facebookpagina O Liempdse Spelen of stuur een e-mail naar oliempdsespelen@sppill.nl