D'n Liempdsen Herd - exploitatie

D'n Liempdsen Herd - exploitatie

Inmiddels is van de boerderij een prachtig ontmoetings- en bezoekerscentrum gemaakt en vinden er met grote regelmaat activiteiten plaats.  Vanuit het bestuur van SPPiLL wordt verder nagedacht hoe er voldoende inkomsten gegeneerd kunnen worden.

De opgave is om activiteiten te bedenken die aansluiten bij het karakter van D’n Liempdsen Herd en die het ontmoetings- en bezoekerscentrum, Liempde en Het Groene Woud aantrekkelijker maken. Tegelijkertijd moeten ze ook voldoende inkomsten opleveren. Het bestuur van SPPiLL gaat proberen om hier een juiste balans in te vinden. Duidelijk is dat er door en voor inwoners (en voor bezoekers) een gevarieerd activiteitenprogramma wordt aangeboden. Ook is op de eerste verdieping een fraaie kantoorruimte gerealiseerd die door SPPiLL wordt verhuurd.

Bij de exploitatie van D’n Liempdsen Herd zijn met betrekking tot zowel de inhoud als de opzet vele samenwerkingspartners betrokken, waaronder overheden, semi-overheden, maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen.