Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd

In oktober 2017 is het ontmoetings- en bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd geopend. In drie jaar tijd is de vervallen, monumentale langgevelboerderij aan de Barrierweg in Liempde omgetoverd tot een multifunctionele voorziening met veel moderne faciliteiten. En hoe bijzonder: al het werk is grotendeels door vrijwilligers uitgevoerd! D’n Liempdsen Herd is nu een ontmoetingsplek voor Liempdse inwoners en een informatie- en vertrekpunt voor bezoekers om het dorp en de prachtige omgeving te verkennen.

Na de ingrijpende herinrichting is de boerderij (en vanaf voorjaar 2019 ook het erachter gelegen erf) geschikt om te functioneren als dorpsontmoetingscentrum en activiteitenlocatie voor Liempde.

Samen met Brabants Landschap en gemeente Boxtel profileert D'n Liempdsen Herd zich als centraal bezoekers- en informatiecentrum voor Het Groene Woud

D’n Liempdsen Herd is dé huiskamer en tuinkamer van Liempde, zowel voor de Liempdenaren zelf als voor bezoekers.

Oud en modern zijn op natuurlijke wijze gecombineerd. Op zoek naar een bijzondere expositie-, presentatie- of vergaderruimte? Tips over een mooie wandel- of fietsroute door Het Groene Woud? Een leuk cadeautje of wandelkaart kopen? Of gewoon even lekker kletsen en koffie drinken? Het kan allemaal in D'n Liempdsen Herd, wederom dankzij alle vrijwillige inzet van Liempdenaren.

Voor je organisatie, stichting of vereniging op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie voor een vergadering, training, presentatie of brainstorm? In D'n Liempdsen Herd zijn voor allerlei gelegenheden verschillende ruimtes te huur.

website D’n Liempdsen Herd

De volgende projecten zijn gerealiseerd:

Projectgroepvoorzitter: Jeroen Berkhout | jeroen@sppill.nl | 06-11096760